Waardebepaling

Hoeveel is mijn huis waard?

Dit is wel zo'n beetje de belangrijkste vraag voordat je verdere stappen gaat ondernemen op de huizenmarkt. Zodra je weet wat je huis waard is, kun je ook veel gerichter zoeken naar jouw droomhuis. Je hebt er niks aan als je makelaar de mogelijke opbrengst te rooskleurig inschat. Want uiteindelijk zal een realistische vraagprijs ervoor zorgen dat je huis verkocht wordt. Natuurlijk houden we rekening met de huidige markt. De huizen worden snel verkocht, de hypotheekrente is gunstig en er is een grote vraag. Al deze factoren zijn van belang bij het vaststellen van de waarde van je woning.

Maar dan spelen er ook nog persoonlijke argumenten mee. Hoeveel tijd heb je om je huis te verkopen? Moet je over twee maanden je nieuwe woning al betrekken en krijg je dan te maken met dubbele woonlasten? Of kun je het gemakkelijk wat langer uitzingen? In onze gratis waardebepaling zullen we deze zaken zorgvuldig met je doornemen. Wij weten wat realistisch is in jouw situatie. En geven je een op maat gemaakt advies.

Kortom; eerst maar even kennismaken en een gratis waardebepaling inplannen. Dan kun je vervolgens een realistische zoektocht starten naar jouw droomhuis!

Gratis waardebepaling aanvragen