Even voorstellen


Als je ons een beetje volgt op social media dan zie je vooral veel Stefan. ‘Stefan met appeltaart’, ‘Stefan op klantbezoek’ of ‘Stefan met borden in de weer.’ Dat is ook wel logisch: Stefan is tenslotte de oprichter, de makelaar en de drijvende kracht achter Kievit Makelaardij.

Maar inmiddels is Kievit Makelaardij veel meer dan alleen Stefan. Daniëlle, onze kantoormanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en Henriëtte ondersteunt Stefan als assistent-makelaar.


Altijd bereikbaar

Mocht je ons nodig hebben dan bel je ook nooit voor niks: want je wordt te aller tijden te woord gestaan door Dorien of een van haar collega's van de NVM supportservice. Zij hebben toegang tot onze agenda, kunnen afspraken inplannen of het bericht doorzetten zodat Stefan, Daniëlle of Henriëtte je snel terug zullen bellen.


Topfotografie

Maar het team van Kievit Makelaardij wordt pas compleet met de vaste foto- en videograaf Servi Willems. Hij weet telkens de juiste snaar te raken met zijn beeldmateriaal. Een echte vakman die de tijd neemt voor het belangrijkste onderdeel van de presentatie van jouw woning.