Even voorstellen


Als je ons een beetje volgt op social media dan zie je vooral veel Stefan. ‘Stefan met appeltaart’, ‘Stefan op klantbezoek’ of ‘Stefan met borden in de weer.’ Dat is ook wel logisch: Stefan is tenslotte de oprichter, de makelaar en de drijvende kracht achter Kievit Makelaardij.

Maar inmiddels is Kievit Makelaardij veel meer dan alleen Stefan. Daniëlle, onze kantoormanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en Henriëtte ondersteunt Stefan met alles wat rondom die woning speelt. 


Altijd bereikbaar

Mocht je ons nodig hebben dan bel je ons nooit voor niets!
Op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur zijn Daniëlle en/of Henriëtte op kantoor aanwezig om je te woord te staan. Mochten zij toch even niet bereikbaar zijn, of bel je buiten deze tijden dan kun je altijd een voicemailbericht inspreken. Je word dan zo snel mogelijk teruggebeld. 


Topfotografie

Maar het team van Kievit Makelaardij wordt pas compleet met de vaste foto- en videograaf Servi Willems. Hij weet telkens de juiste snaar te raken met zijn beeldmateriaal. Een echte vakman die de tijd neemt voor het belangrijkste onderdeel van de presentatie van jouw woning.