Aankoopbegeleiding

(Nog) niet zo bekend in de wereld die ‘makelaardij’ heet? En je wilt jezelf graag geld, tijd en stress besparen? Wij staan voor je klaar!

Kievit Makelaardij voelt zich helemaal thuis op de huizenmarkt, en als we even over een hekje moeten klimmen om wat te onderzoeken doen we dat met een lach! Wij hebben de expertise in huis om je maximaal te ondersteunen bij de aankoop van een woning. Je wordt geheel ontzorgd, zodat de aankoop van een nieuwe plek om te wonen op de meest verantwoorde en prettige manier tot stand komt. En als je daar behoefte aan hebt, zouden we je zelfs nog weleens kunnen verrassen met nieuwe inzichten!


Kortom; laat je door Kievit Makelaardij adviseren bij de aankoop van je toekomstige woning!
Ondanks onze hoge kwaliteit is aankoopbegeleiding al mogelijk voor slechts € 1599,-, all-in.


Wij houden de woningmarkt zeer nauwlettend in de gaten. We blijven daardoor op de hoogte van het actuele aanbod. En jij dus ook! Daarnaast garandeert het NVM lidmaatschap dat er op de meest correcte wijze wordt gehandeld. Zonder belangenverstrengeling of vriendjespolitiek. Je kunt bovendien gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening bij aankoop, maar wanneer je zelf al een woning hebt gevonden, kun je ons ook in een later stadium inschakelen. Heb je bijvoorbeeld moeite met de onderhandelingen? Wij zetten alles op alles om de beste deal uit het vuur te slepen.

Wil je ook zo min mogelijk risico’s nemen bij de grootste aankoop van je leven? En onbezorgd je droomhuis kopen tegen een interessant tarief? Bel ons eens voor een vrijblijvende afspraak (073) 260 00 33. Dan kunnen we je wat meer vertellen over onze werkwijze en je mogelijkheden.

Of stuur een berichtje