De makelaar die werkt!

Dat zijn wij. Letterlijk, want wij doen er alles aan om je woning goed te verkopen. Dat zie je ook terug in de reviews en cijfers die onze opdrachtgevers aan ons geven op Funda. Gemiddeld een 9.5! Kijk maar eens wat ze nog meer vertellen over onze dienstverlening.


Als je nu nog niet overtuigd bent, dan geven we je graag nog wat meer argumenten:

- De jarenlange ervaring in de Bommelerwaard maakt dat wij heel nauwkeurig kunnen inschatten wat de kansen van je woning zijn.
- Onze vakbekwaamheid is dik in orde! Dat vindt de NVM namelijk ook!
- Eén op de drie woningen is binnen één week verkocht!
- Van het eerste gesprek en de waardebepaling tot de woning in de verkoop kan bij ons in één week geregeld zijn.
- Onze dienstverlening is Top! Wij doen er echt alles aan om jouw woning optimaal te verkopen.


Wat wij allemaal voor je doen?

Wij worden graag uitgenodigd voor een eerste gesprek en dan beantwoorden wij alle vragen die je maar kunt hebben over de verkoop van je woning:

  • ‘Als ik de verkoop door jullie laat begeleiden, wat mag ik daar dan van verwachten?’
  • ‘Eerst verkopen of is het misschien verstandig eerst te kopen?’
  • ‘Wat is de verwachte opbrengst van mijn eigen woning?’
  • ‘Hoe zit het ook alweer met de wettelijke bedenktijd voor de koper?’
  • ‘Wat komt er verder allemaal bij kijken?' 

Wij zullen tijdens dit vrijblijvende gesprek alle stappen van ons Verkoopplan met je doornemen en duidelijk voor je vastleggen. Vanzelfsprekend zit hier ook een waardebepaling aan gekoppeld: een advies verkoopprijs waarbij wij rekening hebben gehouden met alle factoren die van belang zijn. Deze zijn onderdeel van de verkoopstrategie die wij samen met jou bepalen. Denk daarbij aan 'Hoeveel tijd heb je voor de verkoop?', 'Zijn er woningzoekenden in de database van Kievit Makelaardij die nou nét op zoek zijn naar mijn woning?', 'Wat is de gewenste opbrengst?' enzovoorts.

Wij regelen gewoon alles voor je!

Dat klinkt best wel hoogdravend, maar het is écht zo. Alles wat komt kijken bij de verkoop van jouw woning, nemen we desgewenst uit handen. Wij snappen heel goed dat de verkoop van een woning wat stress of spanning met zich mee kan brengen. Maar zodra je woning bij Kievit Makelaardij te koop staat, zul je ervaren dat je het met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij zeggen dan ook niet voor niets regelmatig: Relax, wij hebben alles onder controle!


Wil jij ook je woning snel en goed verkopen? Laten we dan maar snel een afspraak inplannen! Eén telefoontje is voldoende: (073) 26 000 33 


Of stuur gewoon een berichtje!