Reviews

Wij gaan verder dan de gemiddelde makelaar. Altijd een stapje extra. En hé, dat vinden we niet alleen zelf. We worden tenslotte niet voor niets door onze opdrachtgevers op Funda beoordeeld met een 9,3! Daar zijn we trots op!

Ben je er, na het lezen van de beoordelingen, van overtuigd dat wij dé makelaar voor jou zijn? Wij staan voor je klaar! Bel (073) 260 00 33 voor een vrijblijvende afspraak.
Mailen kan natuurlijk ook via het contactformulier.

Mevrouw Mans

10

"Stefan heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis!! Als eerste stak hij met kop en schouders uit boven zijn collega's wat betreft de aansluiting bij onze wensen. De lijnen zijn kort gebleven, altijd persoonlijk contact en vrijwel meteen respons op vragen e.d.. Stefan heeft in de tijd dat hij werkzaam is een goed netwerk en een goede naam opgebouwd en deze goede naam heeft hij voor ons meer dan waar gemaakt."

De heer Den Elzen

8

"Stefan heeft zeer snel en doortastend aangegeven waarom deze woning al 7 maanden op de markt stond zonder noemenswaardige resultaten. (bij een concurrerende makelaar) Dit heeft mij doen besluiten om met Kievit Makelaardij in zee te gaan. Na het oppakken van deze op- en aanmerkingen heeft hij de woning in 1 dag weten te verkopen. Geluk? Misschien! Maar als je 30% van de woningen in 1 week weet te verkopen zal er ook wel een hele slimme verkoper in Stefan zitten. Vakmanschap en marktkennis? Ja, volgens mij is dat doorslaggevend."

Mevrouw Van Gameren

10

"Meer dan prima makelaar! verstaat zijn vak uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is."