Hypotheken

Het in ontvangst nemen van de sleutel van je eigen woning is altijd een magisch moment. Of het nu de eerste, de derde of de zesde keer is dat je een woning koopt. Voordat het zover is en je je handtekening hebt gezet, valt er nog wel heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen. Zoals je hypotheek bijvoorbeeld.

Kievit Makelaardij werkt met meerdere professionele tussenpersonen die precies op een rijtje kunnen zetten wat in jouw situatie de beste keuze is. Een hypotheek is niet niks. Je sluit hem vaak af voor 30 jaar, dus goed overwegen, goed advies en betrouwbare begeleiding zijn essentiële onderdelen om tot een geschikte hypotheek te komen. 

De hypotheek moet, net als het huis, perfect aansluiten op de persoonlijke situatie en wensen. Nu, maar ook in de toekomst. Het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien lijkt het alsof er dagelijks nieuwe vormen en varianten bijkomen. Het is dus geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Veranderingen in de waarde van je woning


Er kunnen misschien redenen zijn om de hypotheek tussentijds te verhogen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing. Of voor achterstallig onderhoud. Misschien voor een tweede hypotheek. Of om de hypotheek om te zetten naar een andere hypotheekvorm of over te sluiten bij een andere hypotheekverstrekker. Of misschien is de waarde van de woning in de loop van de tijd gestegen. En ligt deze nu boven de resterende hypotheekschuld. Waarvoor zou je deze overwaarde kunnen gebruiken? 
Veel vragen, maar wij hebben de antwoorden voor je! En voor een gedegen taxatie kun je natuurlijk ook bij ons terrecht. 
Neem even contact met ons op. Dan kunnen wij je informeren over de partijen waar wij uitstekende ervaringen mee hebben.

Meer weten?