Hypotheken

Altijd op zoek naar de beste samenwerking, ook voor jouw hypotheek natuurlijk!


Het in ontvangst nemen van de sleutel van je eigen woning is altijd een magisch moment. Of het nu de eerste, de derde of de zesde keer is dat je een woning koopt. Voordat het zover is en je je handtekening hebt gezet, valt er nog wel heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen. Zoals je hypotheek bijvoorbeeld.

Kievit Makelaardij werkt samen met Rabobank Altena-Bommelerwaard. Een fijne partij die precies op een rijtje kan zetten wat in jouw situatie de beste keuze is. Een hypotheek is niet niks. Je sluit hem vaak af voor 30 jaar, dus een overwogen goed advies én betrouwbare begeleiding zijn essentiële onderdelen om tot een geschikte hypotheek te komen.

De juiste hypotheek opent deuren voor je!
Er kunnen misschien redenen zijn om de hypotheek tussentijds te verhogen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing. Of voor achterstallig onderhoud. Misschien voor een tweede hypotheek. Of om de hypotheek om te zetten naar een andere hypotheekvorm of over te sluiten bij een andere hypotheekverstrekker. Of misschien is de waarde van de woning in de loop van de tijd gestegen. En ligt deze nu boven de resterende hypotheekschuld. Waarvoor zou je deze overwaarde kunnen gebruiken? 

Veel vragen, maar Rabobank Altena-Bommelerwaard heeft ook hier de antwoorden op!
Rabobank Altena-Bommelerwaard kan je namelijk heel goed helpen met je hypotheek. Voor vragen over bestaande hyptheken en wat daar de mogelijkheden zijn. Maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe hypotheek. Voor een gedegen taxatie kun je natuurlijk bij Kievit Makelaardij terecht. Neem even contact met ons op dan helpen we je verder.

Zo kun je dus gemakkelijk én in de buurt alle zaken regelen voor jouw woning!

Direct naar de hypotheekpagina van Rabobank Altena-Bommelerwaard?