Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding


Bent u niet zo bekend in de wereld die ‘makelaardij’ heet? En wilt u uzelf graag geld, tijd en stress besparen?
 

Kievit Makelaardij voelt zich helemaal thuis op de huizenmarkt en heeft de expertise om u maximaal te ondersteunen bij de aankoop van een woning.Op deze manier wordt u geheel ontzorgd, zodat de aankoop van een nieuwe plek om te wonen op de meest verantwoorde en prettige manier tot stand komt. Bovendien zou Kievit Makelaardij u wel eens kunnen verrassen met nieuwe inzichten!

Laat u door Kievit Makelaardij adviseren bij de aankoop van uw toekomstige woning en profiteer!! Aankoopbegeleiding is mogelijk voor slechts € 1249,- all in. 
 

Wij houden de woningmarkt zeer nauwlettend in de gaten, zo blijven wij op de hoogte van het actuele aanbod en u dus ook! Daarnaast garandeert het NVM lidmaatschap u dat er op de meest correcte wijze wordt gehandeld, zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling. U kunt gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening bij aankoop, maar wanneer u zelf al een woning heeft gevonden, kunt u ons ook in een later stadium inschakelen, bijvoorbeeld voor de onderhandelingen.

U wilt toch ook zo min mogelijk risico’s nemen bij de grootste aankoop van uw leven?


Onbezorgd uw droomhuis kopen tegen een interessant tarief? Bel (073) 260 00 33 voor een vrijblijvende afspraak.
Mailen kan natuurlijk ook via het contactformulier.