Verkocht

Kerkwijk

€275.000

Omschrijving

Deze soort woningen zijn vrij uniek in zijn soort! Hoe vaak kom je een eindwoning, of tussenwoning tegen die zijn slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft? In plan 't Hoogveld zijn deze levensbestendige woningen tot in de puntjes uitgetekend zodat er op de begane grond een maximaal comfort is ontstaan met op de verdieping voldoende ruimte voor een uit de hand gelopen hobby of een extra slaapkamer. De woningen hebben een moderne uitstraling en de percelen waar de woning op staan zijn geheel passend bij de woningen.

Aan de rand van het mooie, rustig gelegen Kerkwijk wordt een fraaie uitbreiding gerealiseerd. In plan 't Hoogveld komen in totaal 23 woningen, waarvan 16 voor de verkoop.
De absolute eye-cather van het plan wordt de T-boerderij met dubbel voorhuis. Geïnspireerd door monumentale boerderijen in de directe omgeving. In de boerderij (voorhuis) komen appartementen en in het achterhuis komen rug- aan rugwoningen. Enkele appartementen hebben een fijn tuintje, maar ook de hoger gelegen appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De rug- aan rugwoningen zijn volwaardige eengezinswoningen met tuintjes.

Maar er is ook een modern gestileerde 2/1 kapwoning en een vrijstaande woning in vergelijkbare stijl beschikbaar. De 2/1 kapwoningen staan op ruime kavels; de vrijstaande is geheel uniek vanwege de vrije ligging.

Om het plan compleet te maken zijn er grondgebonden woningen in een rij welke een slaap,- en badkamer op de begane grond hebben! Dat betreft een hoekwoning en enkele middenwoningen.

Qua samenstelling en ligging is nieuwbouwplan 't Hoogveld absoluut uniek! Maar ook het gebruik van de nieuwste technieken zoals de aardwarmte waarmee de woningen verwarmd zullen worden is het vernoemen zeker waard.

De toewijzing van de woningen zal gaan via de lijst voor nieuwbouwwoningen van de gemeenten Zaltbommel. Van 18 juni 2020 tot en met 23 juli 2020 kan uw voorkeur ingediend worden bij de gemeente Zaltbommel. Daarna zal de gemeente toewijzen op positie op deze lijst. Inschrijfformulieren en verdere informatie kunt u opvragen via ons kantoor.

Lees meer

Beschikbaarheid

1 / 1

Details

Overdracht

Status: Verkocht
Vraagprijs: €275.000 Vrij op naam

Bouwvorm

Soort object: Hoekwoning
Soort woning: Woonhuis
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar:
Bouwvorm: Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte: 107m²
Perceeloppervlakte: 193m²
Inhoud: 471m³
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Verdiepingen:

Energie

Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
CV ketel:
CV ketel bouwjaar:
Warm water:
Isolatie:
Combiketel:
Eigendom:

Buitenruimte

Tuin:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Ligging hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:

Parkeergelegenheid

Garage:
Voorzieningen:
Isolatie:
Parkeeroppervlakte:

Dak

Soort dak:

Overig

Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:

Voorzieningen

Ventilatie:
Rolluiken:
TV-Kabel:
Airconditioning:
Dakraaml:
Glasvezel kabel:
5315AG
O100018

Video

Locatie

Neem contact met ons op!

We reageren zo snel mogelijk!