Verkocht

Kerkwijk

€215.000

Omschrijving

Het bouwnummer 7 is een zogenaamde rug- aan-rugwoning. De bouwnummers 7 en 8 liggen met de achterzijde van de woning tegen elkaar aan, vandaar deze typeaanduiding. De woningen zijn met een woonoppervlakte van 107m² lekker ruim en uitstekend geschikt als gezinswoning. Op de begane grond is er een goede woonkamer met een open keuken. Via de tuindeuren in de woonkamer loop je zo je tuin in waar je kunt genieten van de bijzonder fraaie omgeving waar de woning deel van uit maakt. Zo zijn er op de eerste verdieping twee prima slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de tweede verdieping waar zeker een extra slaapkamer realiseerbaar is. De bouwnummers 7 en 8 behoren tot de Vereniging van Eigenaren en zijn in die hoedanigheid als appartementsrecht aan te duiden. In het voorhuis tref je dan ook een berging aan die bouw dit bouwnummer hoort.

Bouwnummer 7 wordt aangeboden voor een koopsom van € 215.000,- v.o.n. wat in dit geval met een KOOPstart regeling is. De normale koopsom van deze woning zonder KOOPstart regeling bedraagt € 235.000,- v.o.n. Informatie over de KOOPstart regeling is op te vragen bij Kievit Makelaardij.

Aan de rand van het mooie, rustig gelegen Kerkwijk wordt een fraaie uitbreiding gerealiseerd. In plan 't Hoogveld komen in totaal 23 woningen, waarvan 16 voor de verkoop.
De absolute eye-cather van het plan wordt de T-boerderij met dubbel voorhuis. Geïnspireerd door monumentale boerderijen in de directe omgeving. In de boerderij (voorhuis) komen appartementen en in het achterhuis komen rug- aan rugwoningen. Enkele appartementen hebben een fijn tuintje, maar ook de hoger gelegen appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De rug- aan rugwoningen zijn volwaardige eengezinswoningen met tuintjes.

Maar er is ook een modern gestileerde 2/1 kapwoning en een vrijstaande woning in vergelijkbare stijl beschikbaar. De 2/1 kapwoningen staan op ruime kavels; de vrijstaande is geheel uniek vanwege de vrije ligging.

Om het plan compleet te maken zijn er grondgebonden woningen in een rij welke een slaap,- en badkamer op de begane grond hebben! Dat betreft een hoekwoning en enkele middenwoningen.

Qua samenstelling en ligging is nieuwbouwplan 't Hoogveld absoluut uniek! Maar ook het gebruik van de nieuwste technieken zoals de aardwarmte waarmee de woningen verwarmd zullen worden is het vernoemen zeker waard.

De toewijzing van de woningen zal gaan via de lijst voor nieuwbouwwoningen van de gemeenten Zaltbommel. Van 18 juni 2020 tot en met 23 juli 2020 kan uw voorkeur ingediend worden bij de gemeente Zaltbommel. Daarna zal de gemeente toewijzen op positie op deze lijst. Inschrijfformulieren en verdere informatie kunt u opvragen via ons kantoor.

Lees meer

Beschikbaarheid

/ 2

Details

Overdracht

Status: Verkocht
Vraagprijs: €215.000 Vrij op naam

Bouwvorm

Soort object: Rug aan rugwoning
Soort woning: Woonhuis
Type woning: Rug aan rugwoning
Bouwjaar:
Bouwvorm: Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte: 107m²
Perceeloppervlakte: 76m²
Inhoud: 400m³
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Verdiepingen:

Energie

Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
CV ketel:
CV ketel bouwjaar:
Warm water:
Isolatie:
Combiketel:
Eigendom:

Buitenruimte

Tuin:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Ligging hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:

Parkeergelegenheid

Garage:
Voorzieningen:
Isolatie:
Parkeeroppervlakte:

Dak

Soort dak:

Overig

Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:

Voorzieningen

Ventilatie:
Rolluiken:
TV-Kabel:
Airconditioning:
Dakraaml:
Glasvezel kabel:
5315AG
O100015

Video

Locatie

Neem contact met ons op!

We reageren zo snel mogelijk!