Rooijensestraat 38 Verkocht bij inschrijving

HOENZADRIEL

€450.000

Omschrijving

DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER INSCHRIJVING.
ER ZIJN KIJKDAGEN OP ZATERDAG 2 JULI 2022 VAN 9.30 UUR TOT 11.30 UUR EN DINSDAG 5 JULI 2022 VAN 11.15 UUR TOT 13.00 UUR.
U KUNT ZICH HIERVOOR AANMELDEN VIA ONS KANTOOR.
DE INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 8 JULI 2022 OM 12.00 UUR.

Midden tussen de weilanden en nabij de noordoever van de Maas ligt dit bijzonder interessante perceel met een oppervlakte van 7.040m² !!!
Deze vrijstaande woning met berging, schuren, paardenstallen en champignoncellen is niet heel modern, maar heeft veel potentie!
Eén van de mogelijkheden is om naast de bestaande woning, ná sloop van de bedrijfsbebouwing, één extra woning op het perceel te bouwen. Dit maakt het aanbod naast het heerlijk vrije wonen toch wel heel erg uniek.
Deze buitenkans komt zelden voorbij. Ga jij voor deze kans?

Bijzonderheden:

Op het perceel is een verkennend bodemonderzoek en verkennend asbestonderzoek uitgevoerd. Uit de onderzoeken is gebleken dat er geen verontreiniging is aangetroffen wat aanleiding geeft tot een aanvullend onderzoek. De rapportages hiervan zijn via Kievit Makelaardij op te vragen.

Voor perceel Maasdriel, sectie P, nummer 136 gelegen aan de Rooijensestraat 38 in Hoenzadriel is een principeverzoek ingediend bij de Gemeente Maasdriel:
De bestemming van de huidige woning (Agrarisch) kan verandert worden van bedrijfswoning naar bestemming wonen.

Na sloop van de bedrijfsbebouwing is het mogelijk om een extra woning op het perceel te bouwen met een maximale bouwvlak van 10 x 14 meter. Deze woning krijgt ook de bestemming wonen.

De extra woning dient rechtstreeks op de Rooijensestraat te worden ontsloten, ‘wonen achter wonen’ is niet toegestaan.

Er geldt een zelfbewoningsplicht.


Indeling van de woning

Begane grond:

De riante eigen oprit geeft toegang tot het achterliggende perceel met daarop de vrijstaande woning met berging, schuren, paardenstallen en champignoncellencellen.

De officiële voordeur bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De deur is afsluitbaar met een handbedienbaar rolluik. In de hal tref je de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Na de hal stap je direct de ruime woonkamer binnen. De L-vormige woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van 28m². De grote ramen zorgen hier voor veel lichtinval en zicht op diverse delen van het erf. Vanuit hier is de trapkast bereikbaar.

Achter de woonkamer ligt de keuken van 10m². Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een spoelbak, een 5-pits gaskookplaat met RVS-afzuigschouw, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

Vanuit de keuken is de serre bereikbaar. De serre heeft een oppervlakte van 7,5m². Dit is een fijne verlenging van de keuken, hier is voldoende plek voor het plaatsen van een eethoek.

Via de serre is de woning ook te betreden via de achterdeur, ook wel de spreekwoordelijke achterom. De achterdeur is gelegen onder de overkapping waardoor je hier altijd droog naar binnen stapt.

Zoals bij vele woningen uit deze tijd is de badkamer gelegen op de begane grond. De eenvoudige badkamer heeft een formaat van 5,5m². De badkamer is functioneel ingericht met een wastafel, douchecabine, designradiator en wandcloset.

Eerste verdieping:

Via de trap kom je uit op een kleine overloop. Vanuit hier zijn de drie slaapkamers bereikbaar.

Rechts van de overloop vind je de eerste slaapkamer. Deze ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van 9m² (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte).

Vanaf de overloop links tref je de andere slaapkamers aan. De tweede slaapkamer meet 10m² (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte) en beschikt over bergruimte. De derde slaapkamer meet eveneens 10m² (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte) en is enkel via slaapkamer 2 te bereiken.

Berging:

Aan de achterzijde van de woning is een berging van 28m² gelegen met opstelplaats voor de combiketel. De ketel wordt van gas voorzien via een aparte propaan gastank. Deze staat rechts van de woning op het terrein. Verder tref je hier de aansluiting voor de wasapparatuur. De berging is enkel buitenom te betreden.

Rondom de woning:

De grootste kracht ligt hier toch wel rondom de woning. Het perceel is zo’n 135m diep en meet ruim 52m breed, in totaal dus een oppervlakte van 7.040m² !!!

De woning staat op fijne afstand tot de weg met daartussen een kleine voortuin. Links en rechts van het perceel ligt een eigen oprit. De linker oprit geeft direct toegang tot de woning en de schuur.

Het houden van kleinvee en/of paarden (zoals nu ook gebeurt) is op dit ruime perceel geen enkel probleem. Er is voldoende grasland beschikbaar en er zijn diverse paardenstallen naast de schuur gelegen. De schuur en de paardenstallen tezamen hebben een oppervlakte van 107m².

De rechter oprit geeft toegang tot de achtergelegen champignoncellencellen (288m²) en schuren (145m²). De champignoncellencellen zijn niet meer bedrijfsmatig in gebruik. Zij dienen nu als opslagruimte. Aan de voorzijde van de champignoncellencellen bevindt zich de oude bijkeuken, hier tref je een wastafel en toilet.

Om het allemaal nog interessanter te maken, kan er vermeld worden dat er in het principeverzoek aan de gemeente Maasdriel is aangegeven dat zij mee willen werken om naast de bestaande woning, ná sloop van de bedrijfsbebouwing, één extra woning op het perceel te bouwen. De extra woning dient rechtstreeks op de Rooijensestraat te worden ontsloten, ‘wonen achter wonen’ is niet toegestaan. Beide woningen krijgen de bestemming wonen en er geldt een zelfbewoningsplicht.

De plaatsen Hoenzadriel en Kerkdriel

Gelegen aan de noordoever van de Maas in de gemeente Maasdriel ligt Hoenzadriel. Met circa 250 inwoners is het dé kleinste van de drie 'Drielen' en één van de kleinste dorpjes in de Bommelerwaard. Alle voorzieningen tref je op zo‘n 2 kilometer in het aangrenzende dorp Kerkdriel. Via de A2 en A15 zijn steden als Zaltbommel,’s-Hertogenbosch, Utrecht en Nijmegen uitstekend bereikbaar.

Kerkdriel is de grootste en meeste complete kern binnen de gemeente Maasdriel. In de kern van het dorp ligt het karakteristiek Mgr. Zwijssenplein waar elke vrijdag een markt gehouden wordt. Tevens tref je hier diverse winkels en horecagelegenheden.

Door de ligging in het rivierengebied biedt Kerkdriel uitgebreide mogelijkheden voor fietsen, wandelen en vissen en in de zomerdag kunt u zwemmen in recreatiegebied “De Zandmeren". Als watersporter kom je niets te kort, er zijn diverse jachthavens en een zeil- en surfschool.
Lees meer

Beschikbaarheid

/

Details

Overdracht

Status: Verkocht bij inschrijving
Vraagprijs: €450.000 k.k.

Bouwvorm

Soort object:
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar:
Bouwvorm:

Indeling

Woonoppervlakte: 95m²
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 442m³
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Verdiepingen:

Energie

Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
CV ketel:
CV ketel bouwjaar:
Warm water:
Isolatie:
Combiketel:
Eigendom:

Buitenruimte

Tuin:
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Ligging hoofdtuin:
Achterom: JA
Kwaliteit tuin: normaal

Parkeergelegenheid

Garage: geen garage
Voorzieningen:
Isolatie:
Parkeeroppervlakte:

Dak

Soort dak: zadeldak

Overig

Permanente bewoning: JA
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: redelijk tot goed
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:

Voorzieningen

Ventilatie:
Rolluiken:
TV-Kabel:
Airconditioning:
Dakraaml:
Glasvezel kabel:
5333PB
HL100694

Video

Locatie

Neem contact met ons op!

We reageren zo snel mogelijk!