Mijn favorieten

Ambassadeurs


Wilt u ook een ambassadeur van Kievit Makelaardij worden? De onderstaande klanten zijn u reeds voorgegaan.
 


Wilbert van Rooij en Dianne van Hemert hebben Stefan Kievit eind 2012 ingeschakeld voor aankoop van hun huidige woning.
 

"We hadden bij het vorige kantoor waar Stefan werkzaam was een aankoopmakelaar, voor het zoeken van de woning in de Bommelerwaard. We kwamen terecht bij Stefan Kievit, makelaar/taxateur. Deze maakte vanaf het begin een professionele, vriendelijke en pro-actieve indruk en kende de regio goed. Na elke bezichtiging kwam hij met relevante opmerkingen en de communicatie verliep vlot. Ook bij de uiteindelijke aankoop was Stefan doortastend in het regelen van de bouwtechnische keuring en het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij. Tot slot was Stefan persoonlijk aanwezig bij het passeren van de koopakte bij de notaris, iets dat we erg hebben gewaardeerd".

December 2012


Henry en Anita Stuiver hebben Stefan Kievit in 2012 ingeschakeld voor de verkoop van hun woning.

Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Deskundig, Aangenaam

"Het belangrijkste is toch dat het gevoel na het eerste gesprek goed is. Daarbij is het voor de verkoop heel belangrijk om goede foto's te plaatsen EN een plattegrond. Na de verkoop heeft Stefan ons uitstekend begeleid met het aankopen van onze huidige woning"

30 oktober 2012

 


Ad-Jan Hooijmaijers heeft Stefan Kievit in 2012 ingeschakeld voor de verkoop van een woning.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundig, Aangenaam, Hoge integriteit

"Erg vlotte en deskundige samenwerking met Stefan Kievit. De tijd om de verkoop voor te bereiden was ongeveer een maand, na plaatsing op de markt was de woning binnen een week verkocht."

29 oktober 2012

 


Marion Wiethoff heeft in 2011 via Stefan Kievit een woning gekocht.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit

“I bought a house through Stefan acting estate agent. I really enjoyed very much his calm professionalism, nice manners and dedication to his work. I felt he really managed to combine both protecting the interests of the seller on one hand and respecting my interests as a buyer. Also managing the parties to do what they were expected to do to get the process of sale actually going through was in this situation a particularly hard task, but you managed to get it done very well. Thanks very much, Stefan!” 

29 februari 2012

 


Margriet Brock heeft Stefan Kievit aangenomen als makelaar in 2006 en heeft u meer dan een keer aangenomen.

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundig, Hoge integriteit

“Ik kan niet anders zeggen dan dat Stefan een top-makelaar is. Ik beveel hem dan ook van harte aan bij iedere potentiële koper/verkoper, voor een deskundige, eerlijke, persoonlijke en effectieve begeleiding bij de koop/verkoop van een woning.” 

13 februari 2012
 


Jürgen Kok, MSc, MBA heeft Stefan Kievit aangenomen als aankoopmakelaar in 2010.

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundig, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

“Ik heb Stefan leren kennen als een uiterst prettige persoon om zaken mee te doen. Hij beschikt in de eerste plaats over adequate vakkennis waardoor hij in staat is om een goede technische inschatting te maken van de situatie. Daarnaast is hij communicatief sterk waardoor hij de kern van de boodschap duidelijk kan delen met klanten. Stefan is integer en komt zijn afspraken na. Ik zou hem bij de aankoop van een volgend huis graag weer in dienst willen nemen.”

 27 september 2011