Mijn favorieten

HypothekenEen hypotheek wordt afgesloten voor 30 jaar! Goed overwegen, goed advies, betrouwbare begeleiding...ook mogelijk via de Rabobank gevestigd naast Kievit Makelaardij in Hedel. 

Sinds maart 2018 hebben Kievit Makelaardij en de Rabobank Bommelerwaard hun samenwerking verstevigd door in Hedel een pop-up woonwinkel te vestigen. De klant kan zonder afspraak binnenlopen voor (hypotheek) advies op maandag van 13.00 tot 20.00 op maandag en van dinsdag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00. Baronieweg 6d in Hedel.

Want het in ontvangst nemen van de sleutel van een eigen woning is altijd een magisch moment. Of het nu de eerste keer is dat u een woning koopt, de derde of de zesde keer. 
Voordat het zover is en uw handtekening is gezet, valt er heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen. Kievit Makelaardij werkt met meerdere professionele tussenpersonen die precies op een rijtje kunnen zetten wat in uw situatie de beste keuze is.

Natuurlijk moet de hypotheek, net als het huis, perfect aansluiten op de persoonlijke situatie en wensen. Nu, maar ook in de toekomst. Het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien lijkt het alsof er dagelijks nieuwe vormen en varianten bijkomen. 
Het is dus geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. 

Er kunnen misschien redenen zijn om de hypotheek tussentijds te verhogen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of voor achterstallig onderhoud. Misschien voor een tweede hypotheek. Of de hypotheek omzetten naar een andere hypotheekvorm of oversluiten bij een andere hypotheekverstrekker. 
Wellicht is de waarde van de woning in de loop van de tijd gestegen en ligt deze nu boven de resterende hypotheekschuld. Waarvoor zou u deze overwaarde kunnen gebruiken? 

Kortom, veel vragen...
Neem even contact met ons of loop even binnen op Baronieweg 6D bij de professionals van de Rabobank.

Bel (073) 260 00 33 voor meer informatie. 
Mailen kan natuurlijk ook via het contactformulier.