Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Koningin Julianaplein in Hedel 5321 VL

Koningin Julianaplein

5321 VL Hedel
Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Omschrijving

De aangeboden kavel ligt tussen het nieuwbouwplan aan de Koningin en de bestaande bebouwing van het mooie Koningin Julianaplein.

Over de kavel

Op een heerlijk beschutte locatie ligt de ruime kavel van 669m². De gunstige ligging en vorm van de kavel bied veel privacy. Tevens is de vrije bouwmogelijkheid en de aanwezigheid van een volwassen tuin zeker uniek te noemen. Een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Koningin Julianaplein, 5321 VL Hedel

Omschrijving

De aangeboden kavel ligt tussen het nieuwbouwplan aan de Koningin en de bestaande bebouwing van het mooie Koningin Julianaplein.

Over de kavel

Op een heerlijk beschutte locatie ligt de ruime kavel van 669m². De gunstige ligging en vorm van de kavel bied veel privacy. Tevens is de vrije bouwmogelijkheid en de aanwezigheid van een volwassen tuin zeker uniek te noemen. Een omheining is reeds aanwezig en de koper kan een eigen inbreng doen bij de inrichting van de oprit). Op dit moment is er een woning ingetekend voor een fraaie villa van maar liefst 950m³ en een woonoppervlakte van 230m². Uiteraard kunt u ook een anders plan realiseren indien gewenst.

De plaats Hedel

Hedel is een dorp dat gunstig is gelegen tussen Zaltbommel en Den Bosch en gelegen nabij een aansluiting op de A2.
De ligging aan de Maas in het rustieke rivierengebied biedt volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen.
Een van de trekpleisters is de jaarlijkse Paardenmarkt die in het centrum van Hedel gehouden wordt. Het grootste evenement van de Bommelerwaard vindt plaats op elke 1e maandag na Allerheiligen in november. Het is één van de grootste paardenmarkten van Nederland en bestaat al sinds de achttiende eeuw. Het evenement staat ieder jaar weer garant voor vele tienduizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland.
Op gebied van voorzieningen is Hedel compleet te noemen. Er valt dan onder andere te denken aan drie supermarkten, bakker, slijter, drogist en diverse andere winkels die in de dagelijkse levensbehoeften voorzien. Ook zijn er een café, een Chinees restaurant en een meerdere cafetaria’s. Drie basisscholen voorzien in de onderwijsbehoefte, tevens zijn er drie kinderdagverblijven in Hedel gevestigd.

Ook op het gebied van gezelligheid en vermaak scoort Hedel goed. Er zijn verschillende dorps- en sportverenigingen die aan jong en oud het nodige vertier bieden. Met ruim 4800 inwoners is Hedel een van de grotere dorpen in de gemeente Maasdriel.

De centrale ligging ten opzichte van Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch maakt Hedel in combinatie met zijn voorzieningen tot een zeer aangename plaats om te wonen.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 199.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 669 m² Kadasteroppervlakte 669 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: H 4403 Hedel Oppervlakte 199 m² Kadaster: H 4427 Hedel Oppervlakte 470 m²
Route van naar Koningin Julianaplein, 5321 VL Hedel

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.