Verkocht

Hedel

€225.000

Omschrijving

Start verkoop fase 1B: donderdag 11 maart, 09.00 uur
Fase 1A is in verkoop en de inschrijving is voltooid. Fase 1A bevat de bouwnummers 5 t/m 10 en 23 t/m 41 (25 woningen). De verkoop van de overige woningen (fase 1B) start donderdag 11 maart om 09.00 uur. Je kunt je vanaf dat moment inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Het inschrijfformulier sluit op 22 maart, 17.00 uur. Meer weten over het inschrijvingsproces? Kijk dan even op de projectwebsite van Van Wanrooij.

Ruimtelijk wonen

De Groene akkers - Hedel

De Groene Akkers is een gevarieerde nieuwbouwwijk tussen de Middelingenseweg en de Uithovenstraat, op loopafstand van het centrum van Hedel. Van Wanrooij bouwt hier circa 100 diverse woningen.

De eerste fase 1a bestaat uit 6 levensloopbestendige semi-bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond (op een perceel van 278 tot 360 m²), 14 tweekappers in jaren '30 architectuur op een perceel van 255 tot 325 m², 3 karakteristieke, vrijstaande woningen, waarvan 2 met garage (op een perceel van 440 tot 540 m²), en 2 vrijstaand geschakelde woningen met garage. Alle woningen zijn energiezuinig (label A+++), worden verwarmd en gekoeld via aardwarmte en hebben vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Fase 1b bestaat uit 4 comfortabele bungalows met twee slaapkamers en de badkamer op de begane grond (op percelen van 231 tot 239m²), 4 tweekappers in een fraaie stijl getekend op percelen van 198 tot en met 250m² en 8 hoekwoningen waarvan 5 met garage. Tevens zijn er 13 tussenwoningen die met een interessante KoopStartregeling aangeboden worden. Voor informatie over de regeling kan er op de projectsite informatie gedownload worden of via de makelaar. Alle woningen zijn energiezuinig (label A+++), worden verwarmd en gekoeld via aardwarmte en hebben vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Architect Alex van Gurp van Quadrant architecten:

“In deze wijk is ruimte voor een afwisselend aanbod aan woningen om diverse doelgroepen op de woningmarkt te kunnen bedienen. Voor de starters realiseren we een gevarieerd aanbod aan rijwoningen en hoekwoningen met of zonder garage.
De vrijstaande woningen, en vrije kavels zijn gesitueerd langs de randen van het plan en sluiten qua architectuur aan op de bestaande gevarieerde bebouwing in deze straten. Het groene hart vormt het centrum van het plan, wat wordt benadrukt door alle eigentijdse woningen die eraan grenzen met hun voorgevels op dit groengebied te oriënteren. Deze woningen hebben een transparante uitstraling door de grote raampartijen, kaders en de details in het metselwerk. Daarnaast dragen deze grote raamopeningen eraan bij dat de omliggende natuur de woningen wordt ingetrokken. Iets wat in de rijwoningen wordt versterkt door het plaatsen van een pergolaconstructie aan de voorzijde, zodat de bewoners ook in hun voortuin kunnen genieten van de zon en de omgeving.
De woningen aan de tussenstraten hebben een meer traditionele uitstraling. De jaren ’30-stijl geeft deze woningen een luxe en statige uitstraling. De krachtige rood-paarse steen, gecombineerd met details in het metselwerk, raamverdeling en prominent aanwezige getimmerde goten en luifels zorgen voor een rijk beeld.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe wijk rondom een groen hart voor een prettige woonomgeving gaat zorgen.”

Alle informatie is te vinden op de projectsite van Van Wanrooij en informatie kan opgevraagd worden bij Kievit Makelaardij in Hedel en Boumij Makelaars in 's-Hertogenbosch.

Lees meer

Beschikbaarheid

/ 1

Details

Overdracht

Status: Verkocht
Vraagprijs: €225.000 Vrij op naam

Bouwvorm

Soort object:
Soort woning: Woonhuis
Type woning: O3 | Tussenwoning
Bouwjaar:
Bouwvorm: Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte: 106m²
Perceeloppervlakte: 107m²
Inhoud: 415m³
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Verdiepingen:

Energie

Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
CV ketel:
CV ketel bouwjaar:
Warm water:
Isolatie:
Combiketel:
Eigendom:

Buitenruimte

Tuin:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Ligging hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:

Parkeergelegenheid

Garage:
Voorzieningen:
Isolatie:
Parkeeroppervlakte:

Dak

Soort dak:

Overig

Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:

Voorzieningen

Ventilatie:
Rolluiken:
TV-Kabel:
Airconditioning:
Dakraaml:
Glasvezel kabel:
5321GD
O100052

Video

Locatie

Neem contact met ons op!

We reageren zo snel mogelijk!