Onder optie

Hedel

€399.500

Omschrijving

Ruimtelijk wonen

De Groene akkers - Hedel

De Groene Akkers is een gevarieerde nieuwbouwwijk tussen de Middelingenseweg en de Uithovenstraat, op loopafstand van het centrum van Hedel. Van Wanrooij bouwt hier circa 100 diverse woningen.

De eerste fase 1a bestaat uit 6 levensloopbestendige semi-bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond (op een perceel van 278 tot 360 m²), 14 tweekappers in jaren '30 architectuur op een perceel van 255 tot 325 m², 3 karakteristieke, vrijstaande woningen, waarvan 2 met garage (op een perceel van 440 tot 540 m²), en 2 vrijstaand geschakelde woningen met garage. Alle woningen zijn energiezuinig (label A), worden verwarmd en gekoeld via aardwarmte en hebben vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Architect Alex van Gurp van Quadrant architecten:

“In deze wijk is ruimte voor een afwisselend aanbod aan woningen om diverse doelgroepen op de woningmarkt te kunnen bedienen. Voor de starters realiseren we een gevarieerd aanbod aan rijwoningen en hoekwoningen met of zonder garage.
De vrijstaande woningen, en vrije kavels zijn gesitueerd langs de randen van het plan en sluiten qua architectuur aan op de bestaande gevarieerde bebouwing in deze straten. Het groene hart vormt het centrum van het plan, wat wordt benadrukt door alle eigentijdse woningen die eraan grenzen met hun voorgevels op dit groengebied te oriënteren. Deze woningen hebben een transparante uitstraling door de grote raampartijen, kaders en de details in het metselwerk. Daarnaast dragen deze grote raamopeningen eraan bij dat de omliggende natuur de woningen wordt ingetrokken. Iets wat in de rijwoningen wordt versterkt door het plaatsen van een pergolaconstructie aan de voorzijde, zodat de bewoners ook in hun voortuin kunnen genieten van de zon en de omgeving.
De woningen aan de tussenstraten hebben een meer traditionele uitstraling. De jaren ’30-stijl geeft deze woningen een luxe en statige uitstraling. De krachtige rood-paarse steen, gecombineerd met details in het metselwerk, raamverdeling en prominent aanwezige getimmerde goten en luifels zorgen voor een rijk beeld.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe wijk rondom een groen hart voor een prettige woonomgeving gaat zorgen.”

Alle informatie is te vinden op de projectsite van Van Wanrooij en informatie kan opgevraagd worden bij Kievit Makelaardij in Hedel en Boumij Makelaars in 's-Hertogenbosch.

Lees meer

Beschikbaarheid

/ 4

Details

Overdracht

Status: Onder optie
Vraagprijs: €399.500 Kosten koper

Bouwvorm

Soort object: (Semi) bungalow
Soort woning: Woonhuis
Type woning: A - bungalows
Bouwjaar: 2021-2030
Bouwvorm: Nieuwbouw

Indeling

Woonoppervlakte: 111m²
Perceeloppervlakte: 235m²
Inhoud:
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Verdiepingen: 1

Energie

Energieklasse: A+++
Energie einddatum:
Verwarming: Aardwarmte
CV ketel:
CV ketel bouwjaar:
Warm water: Aardwarmte
Isolatie: volledig geïsoleerd
Combiketel:
Eigendom:

Buitenruimte

Tuin:
Hoofdtuin: Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 50
Ligging hoofdtuin: Oosten
Achterom: Ja
Kwaliteit tuin:

Parkeergelegenheid

Garage:
Voorzieningen: Balansventilatie
Isolatie:
Parkeeroppervlakte:

Dak

Soort dak: Plat dak

Overig

Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:

Voorzieningen

Ventilatie:
Rolluiken:
TV-Kabel:
Airconditioning:
Dakraaml:
Glasvezel kabel:
5321GD
O100020

Video

Locatie

Neem contact met ons op!

We reageren zo snel mogelijk!